Новият градски шедьовър "Фонтанът на отраженията" зад паметника на Съветската армия сложи началото с преобразения си вид на националната кампания "Почисти и разкраси с Cif".
С първата си трансформация отново допринесохме за вида на емблематичната за София Княжеска градина. Оставихме в миналото занемарения и мръсен вид на фонтана, за да бъде видян в нова светлина като "Фонтанът на отраженията" - място за срещи и общи спомени. Трансформацията на фонтана включи цялостно професионално почистване на изрисуваните и замърсени компоненти, поставяне на дървени шезлонги за отдих, на кашпи с цветя, които да внесат още повече цвят и красота, както и огледални повърхности, в които да се оглеждат веселите лица на посетителите на градината.

Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията Фонтанът на отраженията

Поредният градски шедьовър с Cif вече е налице.
Върнахме блясъка на емблематично за град Плевен градско кътче, а именно фонтана в Гаровата градина. Мястото буквално „светна“ и неслучайно получи името си „Слънчевата спирка“. Преобразяването на кътчето включи цялостно професионално почистване на замърсените компоненти, а артистите от Destructive Creation го превърнаха в „слънчево“, като добавиха беседка и шезлонги с формата на фонтана, както и слънчев часовник. Така мястото вече приканва плевенчани и гостите на града да се спрат и да се порадват на заобикалящата ги среда… и на слънцето.

Фонтанът в Плевен Фонтанът в Плевен Фонтанът в Плевен Фонтанът в Плевен Фонтанът в Плевен Фонтанът в Плевен Фонтанът в Плевен Фонтанът в Плевен

Третият градски шедьовър е вече факт!
Придадохме нов облик на занемареното пространство около Младежкия дом в град Силистра и го превърнахме в „Площадката на изкуствата“. Намесата в градската среда в Силистра включи цялостно професионално почистване на фасадата на Младежкия дом, а артистите от Destructive Creation създадоха пейки във формата на изкуствата, които децата изучават на място. Поезия, музика, изобразително изкуство. Още по-цветен и завършен вид на площадката даде боядисването на оградата и вплетените в нея растения. Трансформацията ще радва както децата и младежите на Силистра, така и техните родители, които именно там чакат малките артисти да приключат заниманията си.

Силистра Силистра Силистра Силистра Силистра Силистра Силистра Силистра

Финалният щрих от националната кампания “Почисти и разкраси с Cif“ беше поставен с четвъртия градски шедьовър в Търговище. Градът победител, който събра над 8500 гласа и оглави класацията, благодарение на задружните усилия на общността, получи своя скейт парк „Мечтатели“ в парк „Роден кът“.
При занемарения амфитеатър бяха поставени 5 различни съоръжения за скейтборд и ролер скейтинг. Също така конуси за ролери, подходящи за слалом и фрийстайл скейтинг. Счупените пейки бяха поправени и боядисани в ярки зелени цветове с помощта на местни доброволци. Голямата стена на амфитеатъра беше изрисувана от графити художник, който по артистичен начин остави отпечатъка на кампанията в него.
Благодарим на всички, които подкрепиха инициативата "Почисти и разкраси с Cif“! До нови срещи!

Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище Търговище
Нашите продукти

Cif крем 250 мл

Cif крем 500 мл

Cif крем 700 мл

Cif крем Max Power 700 мл

Cif спрей Power & Shine 750 мл

Cif спрей Ultra fast 500 мл

Cif спрей за прозорци 500 мл

Cif спрей Nature's recipe 750 мл

Cif спрей Perfect Finish 435 мл